Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• днес в град Стамболиски червено купе gtv РВ 0444,готин град как се треснаха на бензиностанцията днес пред мене не ми се верваше една жена кви ги свърши аз бях от зад добре че разглеждах и дадох път на пежото пред мене та той я торпилира ,ето направи добро дай път на някой да ударят тоя пред тебе

Comment

• В четвъртък, около 18:15 часа с НАССР карахме по Гоце Делчев, аз завих наляво по Дойран, той надясно.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
        днес в град Стамболиски червено купе gtv РВ 0444,готин град как се треснаха на бензиностанцията днес пред мене не ми се верваше една жена кви ги свърши аз бях от зад добре че разглеждах и дадох път на пежото пред мене та той я торпилира ,ето направи добро дай път на някой да ударят тоя пред тебе
        Мда, и аз веднъж пуснах един пред мен на светофара, явно бързаше нещо, та на кръстовището го натресоха във вратите от дясно.Тоталка стана, таван, под се издуа...Джигити секакви.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• новата тема -Видях те ти ли се удари...
          Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
            днес в град Стамболиски червено купе gtv РВ 0444,готин град как се треснаха на бензиностанцията днес пред мене не ми се верваше една жена кви ги свърши аз бях от зад добре че разглеждах и дадох път на пежото пред мене та той я торпилира ,ето направи добро дай път на някой да ударят тоя пред тебе
            Знам я тая една ниска мисирка, идвала е при нас за дребни неща, неква сервитьорка беше в една местна кръчма, самочуствие до небесата, абе фитка отсякъде.....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• ми не знам в Стамболиски е колата,говорех по тела и случайно спрях до нея и я загледах,ако е сгодна женица другият път ще сложа една бележка на прозореца-че те онодем като се приберем от язовиро...

Comment

• Ако само за това ще е - сложи.....но не се задълбочавай.....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Днеска един колега със сребриста 166-ца сномер СА 23 25 или нещо подобно, до като си смучеше някакъв кен с нещо, ми спря най- любезно на пешеходна пътека да мина с бебето в Перник!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• В София квартал сердика много лачена 166 дори я мярнах мисля,че със стикери за Италфеста.
                    Звяра седи пред блок 7. Форумна ли е ?
                    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Много поздрави на водача на умрелия спорт вагон, който се направи на много голям и много бърз шофьор и ми отне предимството на моста на адата.
                      Last edited by lordliness; d.m.y г., 20:08.
                      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Вчера на румънското видях оранжевия вагон на Пинко, някъв младеж го караше с тъмни очила?
                        Alfa 156
                        ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                        sigpic

Comment

• Преди 30 мин. 159ка TI СА8877 номера даваше газ по Владимир Вазов.Карахме известно време заедно (с червената Делта бях)
                          The new one - Lancia Delta II 1.8 16v 131hp 98'
                          Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 98'
                          Lancia Dedra 1.8 i.e. 92'
                          ex Fiat Uno Turbo

Comment

• Пазарджишка сива 155 с големия стикер вчера спряна до един търновски парк.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Първоначално публикувано от IcemaN92 Покажи съобщение
                              Преди 30 мин. 159ка TI СА8877 номера даваше газ по Владимир Вазов.Карахме известно време заедно (с червената Делта бях)
                              Миро пак се вози със служебната, вместо да си кара кувето
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• в Мизия в събота видях сива с черен преден капак и заден спойлер 156 мисля монтанска и му свирнах на колегата

Comment

Working...
                                X